default logo

Junior

  • Bliv medlem klik her

Kære juniorspiller
Fredensborg Tennis Klub har et tæt samarbejde med Humlebæk Tennisklub og Nivå-Kokkedal Tennis Klub og danner tilsammen Øresund Tennis. Det giver dig som juniortennis-spiller mange muligheder. Sammen er vi store og kan tilbyde en masse sjove aktiviteter, men er stadig lokale. Vi tilbyder aktiviteter for alle og fra 2015 tilbydes tennis hele året rundt, for alle kategorier af spillere, fra minitennis til storbanetennis i "egen hal" med hele 3 indendørsbaner. Godt kammeratskab og sociale aktiviteter, er en del af det at spille tennis. Motion skal være sjovt og lærerigt.
Vil du prøve tennis før du melder dig, så kig ned i klubben om torsdagen mellem kl. 16:30-17:30, hvor du blot henvender dig til en af vores mange trænere.
Indmeldelse foregår på klubbens banebooking, som også er til indmeldelse og tilmelding til træning. Du finder linken for oven på denne side "ONLINE BANEBOOKING OG BETALING". Kig også gerne på BLIV MEDLEM hvor du finder kontingent priser mm..


BEMÆRK:

Som medlem af Fredensborg
Tennis Klub har du ret til at spille tennis på 3 tennisanlæg under navnet Øresund Tennis.
Samarbejdet er mellem Nivå-Kokkedal- og Humlebæk Tennisklubber. Udover banebooking kan du deltage i de fleste arrangementer i de øvrige klubber.
Al træning foregår ligeledes i samarbejde med de 2 andre klubber.