default logo

Træning

JUNIORTRÆNING

Tilmeldingen til træning foregår på Øresund Tennis´ Booking potal.
Link her

Der er træning mandag, tirsdag og torsdag. Vi har hold for alle, lige fra de allermindste minitennisspillere på 3 år til de mest motiverede elitespillere. Man starter med minitennis, som er en fantastik måde at lære at spille tennis på. Vi er meget optagede af, at man hurtigt får en succesoplevelse og lærer at spille selv.

i Øresund Tennis skal det være sjovt at gå til træning
– og man skal lære noget hver gang !

Vi sammensætter alle hold ud fra alder og niveau, så alle sikres en god oplevelse til træning . Man træner naturligvis på de lokale anlæg – børn i Fredensborg på banerne i Fredensborg og børn i Humlebæk på banerne ved Bjerre Strand. Og børn fra Nivå træner i Nivå. Undtagelsen er særligt aktive turneringsspillere, hvor træningen vil være fælles og man spiller dermed på alle anlæg.

SENIORTRÆNING

Tilmeldingen til træning foregår på Øresund Tennis´ Booking potal.
Link her

Vi har de sidste år haft rigtig mange på seniortræning, både øvede og mindre øvede. Og det fortsætter naturligvis. Vi håber at få plads til alle og opretter hold for begyndere/letøvede og rutinerede torsdag. Tilmelding sker i halbooking efter først til mølle princippet.

Der vil også i starten af sæsonen være særlige introforløb til nye (og potentielle) medlemmer. Og der er naturligvis stadig træning for 1. holdene (efter invitation fra trænere) tirsdag aften i Humlebæk

ANDEN TRÆNING

I Øresund Tennis tilbyder vi privattræning. Vi lægger vægt på, at det ikke er den primære træningsform. Og også at afregning m.v. sker fuldt gennemsigtigt.

Det er fordi, vi ønsker at fremme et sundt træningsmiljø med vægt på fællesskab og sunde værdier. Det bliver man også en bedre tennisspiller af.

Helt basalt set bliver man bedre af at spille selv uden for træningen. Gå ned og spil med tennisvenner – både seriøst og mindre seriøst. Husk man træner ofte teknik ubevist, hvis man f.eks. leger med bløde bolde på minitennisbanerne. Og f.eks. laver en regel om at topspin er forbudt.

Vi ønsker ikke, at trænerne skal komme i et ”afhængighedsforhold”, hvor de kan blive beskyldt for, at nogle ambitiøse børn (eller forældre) køber sig til bedre træningstider på de almindelige hold.

Samtidig vil vi dog gerne give mulighed for ekstra individuel træning i begrænset omfang til de mest ambitiøse. Dette vil ske efter følgende
Privattræning kan – uanset hvem der er træner – kun bestilles ved henvendelse til Calle (helst sms) på tlf. 53 80 10 87.