default logo

Seniorrangliste – ØTP

ØTP Point Rangliste.
Nu kan du finde ranglisten opdateret med spillede kampe, kommende kampe og kontaktdata på alle deltagere 
2018!! NU OGSÅ MED DOUBLE!!!!
Pointrangliste for alle senior-medlemmer

Med opstart fra udendørssæsonen 2017 starter vi i Øresund Tennis en pointrangliste op. Vi vil gøre det nemt at finde ligeværdige modstandere – også for nye medlemmer. Ranglisten er åben for alle fra Nivå, Fredensborg og Humlebæk og gælder kun single. Ranglisten vil være fælles for M og K.
Alle kan deltage, men for at sikre jævnbyrdighed vil der være regler for, hvem på ranglisten man kan udfordre.
Pointsystemet bliver ret simpelt. Hvis du vinder en kamp, bliver du godskrevet et antal points og hvis du taber en kamp, mister du en smule points. Jo bedre placeret din modstander er, jo flere points vil du få for en sejr.
Der vil kunne spilles to slags kampe – én-times eller to-timers. Én-times kampe spilles som først til 8 partier med tie-breaker ved 7-7. To-timers kampe spilles som bedst af 3 sæt. Point-tildelingen er halveret ved de korte kampe.
Opdatering af ranglisten sker via facebook gruppen Øresund Tennis Rangliste. Her vil der ugentligt blive tilskrevet points baseret på de indmeldte resultater, og man kan følge med i sin egen – og andres – udvikling uge for uge. Der vil desuden blive uddelt ’spurtpræmier’ til dem, der har forbedret sig mest.
Opstart
For at komme med på ranglisten skal du blot sende en mail til oresund.rangliste@gmail.com. I mailen bedes du skrive dit fulde navn, mailadresse og gerne også dit telefonnummer.
I samarbejde med trænerne og formændene vil der blive etableret en start-rangliste inden standerhejsningerne, og herefter er det blot at udfordre den/dem du gerne vil dyste mod. Vinderen af kampen sender resultat til ranglistemailen – så bliver jeres points opdateret.

Regler

1 Alle udfordringer skal ske via email til oresund.rangliste@gmail.com samt modstander
2 Kampen skal spilles indenfor 3 uger af udfordringen - ellers anses kampen for tabt
3 Man kan sætte sin placering på pause i op til 2 måneder (ved rejse, skader el. lignende)
4 Det er obligatorisk for holdspillere at deltage på ranglisten.
5 Ranglisten offentliggøres på facebookgruppen Øresund Tennis Rangliste og opdateres én gang ugentligt
6 Alle spillere inddeles i kategorier, der har betydning for pointtildelingen og hvem man kan udfordre. Nr. 1 på listen er i kategori 1, Nr. 2-4 er i kategori 2, Nr. 5-10 er i kategori 3, Nr. 11-20 i kategori 4, Nr. 21-50 i kategori 5 og alle derunder i kategori 6.
7 Der kan udfordres i lavereliggende kategorier og én kategori over ens egen placering. Dvs. ligger man for eksempel nummer 14, kan man max udfordre op til nr. 5
8 Minimum 3 kampe skal spilles i løbet af en sæson
9 Initiel rangliste etableres trænerne/formændene inden start på ude-sæsonen
10 Nye spillere til ranglisten starter enten nederst på listen eller udfra træners placering. Top 10 er dog låst
11 Kampe til klubmesterskabet tæller automatisk med i ranglisten
Man kan kun udfordre én af gangen, men kan godt blive udfordret af flere samtidig
12 Resultat af kampen indsendes til rangliste mail af kampens vinder